Otkrijte usluge koje nudimo za pomoć vašem poslovanju

AJ Proizvodi već više od 45 godina uspješno proizvodi i oprema radna mjesta. Naše znanje i asortiman proizvoda sežu od skladišta i logistike do ureda, konferencijskih dvorana i prostora za odmor. To znači da u AJ Proizvodima možete pronaći gotovo sve što može poboljšati vaše radno okruženje.

Uredska rješenja

Opremite svoj ured uz pomoć naših stručnjaka.

Optimizacija skladišta

Opremite svoje skladište, radionicu ili industrijsko okruženje uz pomoć naših stručnjaka.

Javno okruženje

Opremite svoj javni prostor uz pomoć naših stručnjaka.

Stvaramo ideje

Trebate pomoć pri stvaranju ideje vašeg novog ureda?

Larix Plus je vaš ključ za osvježenje i inspiraciju u uređenju radnog prostora. Uz našu široku paletu uredskog namještaja iz renomiranog skandinavskog brenda AJ Proizvodi, stvorit ćemo zajedno radnu okolinu koja će vas oduševiti. Bez obzira na vaše ideje i potrebe, AJ Proizvodi već imaju sve što vam treba. Pustite mašti na volju i istražite naše kreativne koncepte stvaranja. Uz Larix Plus, vaš radni prostor postaje mjesto gdje se rađaju inovacije i gdje se ostvaruju nevjerojatne ideje.

Šareno i odvažno

Tražite neke ideje za bolje preuređenje? Evo nekoliko primjera kako stvoriti željen ugođaj ili razbiti monotoniju. Kombinirajte hrastov i bijeli namještaj i smjelo dodajte boju bez straha. Ovdje smo kombinirali crvene, žute i zelene nijanse kako bismo stvorili živahno i ugodno okruženje.

U ovoj ideji koristili smo

Elektropodizni stol MODULUS

Hrast/Bijela

Bočni ormarić MODULUS

Bijela

Uredska stolica LANCASTER

Svijetlo crvena

Blagovaonski stol VARIOUS

Hrast/Bijela

Stolić za kavu MOOD

Hrast/Bijela

Sofa s 3 sjedala TRENDY

Zlatna

Barska stolica GANDER

Žuta, zelena i crvena

Konferencijski stol MODULUS

Hrast/Bijela

Inspiracije nikad dosta

Pridružite nam se u otkrivanju još nevjerojatnih transformacija uredskih prostora i igre boja! U nastavku vam pružamo mnoštvo inspirativnih ideja i inovativnih rasporeda namještaja koji će zadovoljiti različite emocije i potrebe. Otkrijte kako kombinacija boja može stvoriti čarobnu atmosferu u vašem radnom okruženju i potaknuti kreativnost na sasvim novu razinu. Istražite i otkrijte svoj vlastiti spektakl boja i dizajna!

Jednostavno i elegantno

Crni namještaj je jednostavan za dekoraciju! Slobodno ga nadopunite bojom koja će se istaknuti u odnosu na tamno, na primjer, zelenom kao što je u ovom primjeru.

Moderno i organski

Uz svijetli, skandinavski stil s kombinacijom breze i bijele boje nikada ne možete pogriješiti. U ovom primjeru vidimo kako se to kombinira s neutralnim tonovima koji doprinose mirnoj atmosferi.

Moderno i luksuzno

Kombinacija crne i hrastove boje je istovremeno vrlo elegantno i trendi. Uz zemljane boje poput bež, taupea i sive, može biti vrlo atraktivno.

Svijetlo i svježe

Crni namještaj je jednostavan za dekoraciju! Slobodno ga nadopunite bojom koja će se istaknuti u odnosu na tamno, na primjer, zelenom kao što je u ovom primjeru.

Kontaktirajte naš tim

Marina Koščec

prodajni savjetnik

Ljiljana Patafta

prodajni savjetnik