Sakupljanje i korištenje kišnice

Voda je život, njezino odgovorno korištenje nije samo pitanje ekološke svijesti. Ušteda vode za piće znači uštedu novca i istovremeno zaštita okoliša. Bez obzira da li kišnicu želite koristiti izvan kuće (zalijevanje, pranje vozila) ili u kući (WC kotlić, perilica rublja) ili oboje.

REWATEC

Kišnica - Rješenja koja zadovoljavaju potrebe ljudi i prirode

Podzemni rezervoari su srce naših ekoloških sustava. Zato posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti koja traje. Svi rezervoari izrađeni su od 100% recikliranog ekološki prihvatljivog polietilena (PE). Naš patentirani niskoprofilni rezervoar NEO dobitnik je mnogih nagrada za dizajn i pobjednik testiranja neovisnog instituta (testirano je 44 različitih sustava). Zbog svoje izuzetne stabilnosti i čvrstoće proizvođač daje garanciju na rezervoar od čak 35 godina. Pošto se svi naši rezervoari za kišnicu i otpadne vode proizvode isključivo u Europi, konkretno u Njemačkoj, garantiramo najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Iz ponude izdvajamo

Podzemni rezervoari

Nadzemni rezervoari

Upojni šahtovi

Filtri za kišnicu

Slavine i priključci

Tehnologija i pumpe

Sakupljanje i korištenje kišnice

Kišnica je dragocjen resurs koji možemo iskoristiti na mnogo načina, a REWATEC rezervoari za kišnicu su tu da vam omoguće da iskoristite sve prednosti prikupljanja i korištenja kišnice. Ne samo da ćete štedjeti novac, već ćete i doprinijeti zaštiti okoliša. Sustavi za prikupljanje kišnice pažljivo su osmišljeni kako bi pružili maksimalnu udobnost i jednostavnost korištenja, kako u vrtu, tako i u kući. Kvalitetni REWATEC rezervoari za kišnicu izrađeni su od visokokvalitetne polietilenske plastike (PE), koja je 100% reciklabilna. Održivo korištenje PE plastike koja se koristi za naše rezervoare omogućilo je da NEO ravni rezervoar osvoji nagradu za učinkovitost sirovina. Kao najveći njemački proizvođač PE rezervoara za kišnicu i otpadne vode, možemo se pohvaliti vrlo dobrim omjerom cijene i kvalitete. S našim podzemnim rezervoarima, srce naših ekoloških sustava, možete biti sigurni u dugotrajnu i pouzdanu upotrebu.

Koristite kišnicu i uštedite do 50% vode za piće

Zalijevajte vrt kišnicom

Kontaktirajte naš tim

Marija Ptiček

prodajni savjetnik

Maja Mehun Mladić

prodajni savjetnik