Sigurnosna oprema za pohranu

Rottner, vaš stručnjak za sefove, trezore, ormare, sefove za oružje, ormariće za ključeve, poštanske sandučiće i mnogo drugih proizvoda. Povjerite nam sigurnost svojih stvari, dragocjenosti ili dokumenata.

Rottner

Rottner - Nudimo sigurnosne proizvode od 1971. godine

Vodeća tvrtka koja se bavi prodajom inovativnih i visoko pouzdanih proizvoda za zaštitu i sigurnost. S našim širokim asortimanom sefova, sustava za pohranu ključeva, sigurnosnih ormara i poštanskih sandučića, pružamo vam sve što vam je potrebno kako biste osigurali vaše dragocjenosti, važne dokumente i povjerljive informacije. S našom vrhunskom kvalitetom i dizajnom koji osvaja i inovativnim rješenjima, obećavamo vam mir uma i zaštitu na najvišoj razini. Pridružite se našem brojnom korisničkom krugu koji već godinama vjeruje u Rottner kao simbol sigurnosti.

Iz ponude izdvajamo

Sefovi

Poštanski sandučići

Gotovinsko poslovanje

Ormarići za ključeve

Ormari za oružje

Trezorska vrata

Sigurnosna oprema za pohranu

Rottner nudi širok raspon sigurnosnih proizvoda kako bi zaštitili vaše vrijednosti. U ponudi imamo različite vrste sefova, uključujući sefove za zaštitu osobnih podataka, praktične sefove koji idu uz namještaj, sefove s posebnom protupožarnom zaštitom i slično. Ako želite spremiti oružje, ormari za oružje namijenjeni su sigurnom spremanju kratkog oružja, dugih pušaka i pripadajuće municije. Za sigurno pohranjivanje ključeva nudimo različite mogućnosti, uključujući certificirane sigurnosne ormariće za ključeve, dekorativne kutije za ključeve i ormariće za ključeve. Naša ponuda poštanskih sandučića obuhvaća različite materijale poput nehrđajućeg čelika, plastike, drveta, stakla i bakra. Sandučići se mogu montirati na zid, ogradu ili samostalno na stalku. Za uredno pohranjivanje kovanica i novčanica nudimo stalke za novac i kutije za novac u različitim veličinama i bojama.

Sigurnosna oprema uz vrhunsku kvalitetu

Kvaliteta koja traje

Kontaktirajte naš tim

Marina Koščec

prodajni savjetnik

Ljiljana Patafta

prodajni savjetnik