Biološki pročistači otpadnih voda

Naši ekološki prihvatljivi i održivi biološki pročistači otpadnih voda mogu vam pomoći da smanjite svoj otisak na okoliš, bez da smanjite kvalitetu svog života.

REWATEC

KLARO

Otpadne vode - Rješenja za zbrinjavanje otpadnih voda na ekološki način.

Klaro i Rewatec su dvije njemačke tvrtke koje su postale prepoznatljive po svojim inovativnim sustavima za obradu otpadnih voda. Njihovi proizvodi nude učinkovita i održiva rješenja za obradu otpadnih voda, pridonoseći zaštiti okoliša i očuvanju vodnih resursa. S njihovim sustavima za obradu otpadnih voda, korisnici mogu aktivno sudjelovati u očuvanju okoliša, smanjiti potrošnju pitke vode i doprinijeti održivom gospodarenju otpadnim vodama. Njihove inovativne tehnologije i proizvodi čine razliku u svijetu obrade otpadnih voda, pružajući učinkovita, ekološka i ekonomski isplativa rješenja.

Iz ponude izdvajamo

Solido SMART

Solido CLASSIC

ECOFLO

KLARO One

KLARO Up

KLARO container.blue®

Biološki pročistači otpadnih voda

Klaro, s dugogodišnjim iskustvom u industriji, specijalizirao se za mala kućanska postrojenja za obradu otpadnih voda. Njihovi sustavi omogućuju sigurnu i učinkovitu obradu otpadnih voda iz kućanstva, bez potrebe za priključkom na javnu kanalizaciju. Klaro se ponosi svojim inovativnim tehnologijama koje osiguravaju visoku učinkovitost i kvalitetu obrade otpadnih voda, s naglaskom na zaštiti okoliša. Rewatec, s druge strane, je vodeći njemački proizvođač rezervoara za prikupljanje i obradu kišnice, kao i sustava za obradu otpadnih voda. Njihovi visokokvalitetni proizvodi osiguravaju sigurnu i pouzdanu obradu otpadnih voda, te omogućuju recikliranje kišnice za različite namjene. Rewatec je poznat po svojim naprednim sustavima za prikupljanje i skladištenje kišnice, koji su ekološki prihvatljivi i omogućuju uštedu pitke vode. Kombinacija Klaro i Rewatec tehnologija omogućuje cjelovit sustav za obradu otpadnih voda, počevši od prikupljanja i obrade kišnice, pa sve do obrade otpadnih voda iz kućanstva. Njihovi sustavi su jednostavni za upotrebu, pouzdani i energetski učinkoviti. Osim toga, nude fleksibilnost i prilagodljivost, kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika.

Spremište se jednostavno sastavlja.

Zatvoreni samostalni sustavi

Kontaktirajte naš tim

Marija Ptiček

prodajni savjetnik

Maja Mehun Mladić

prodajni savjetnik