Uredski namještaj i oprema za industriju

AJ Proizvodi odličan su odabir ako tražite novi uredski namještaj, skladišne regale ili trebate sprave za rukovanje materijalima. U ponudi imamo sve to i više od očekivanog.

AJ Proizvodi

AJ Proizvodi - Vaš partner za poslovno okruženje

AJ Proizvodi već više od 45 godina u Europi, a u Hrvatskoj 25 godina, uspješno namještaju i opremaju vaša radna mjesta. Naše znanje i asortiman proizvoda sežu od skladišta i logistike, pa sve do ureda, konferencijskih objekata i prostora za odmor. To znači da u AJ Proizvodima možete pronaći gotovo sve za poboljšanje svojeg radnog okruženja.

Iz ponude izdvajamo

Elektropodizni uredski stolovi

Uredske stolice

Ormari za spremanje

Radionički stolovi

Skladišni regali

Garderobni ormari

Uredski namještaj i oprema za industriju

AJ Grupa već više od 45 godina uspješno pomaže tvrtkama da poboljšaju svoja radna okruženja, a s prodajom u Hrvatskoj krenuli smo 1998. godine. Naš koncept je isti od samog početka: ponuditi prave proizvode po pristupačnim cijenama i brzom isporukom za sve potrebe vašeg radnog mjesta. Naš namještaj, oprema i unutarnja rješenja osmišljena su kako bi odlazak na posao bio zabavniji, bilo da trebate gotov proizvod ili prilagođeno projektno rješenje prilagođeno vašem prostoru. Nudimo preko 20.000 proizvoda za urede, skladišta, industrijske objekte, škole i još mnogo toga, a svi proizvodi su lako dostupni putem naše web stranice ili pozivom našeg ljubaznog prodajnog tima.

Više od očekivanog

Ergonomija u uredu

Kontaktirajte naš tim

Marina Koščec

prodajni savjetnik

Ljiljana Patafta

prodajni savjetnik