Sigurno skladištenje i transport tekućina

Od proizvođača GRP proizvoda do dobavljača punog spektra i rješenja problema za razne industrije. CEMO je jedna od najvažnijih tvrtki kada je riječ o sigurnosti skladištenje, transporta i točenja.

CEMO

CEMO - Vaš stručnjak za sigurno skladištenje

CEMO je pionir na području suvremene tehnologije transportnih i skladišnih spremnika i s vlastitim programom zaštite okoliša jedan od vodećih tvrtki na tržištu neovisnih punionica za dizel, benzin i AdBlue®. Kao kupci iz područja poljoprivrede, općinske uprave, građevinskog sektora ili industrije, možete imati koristi od našeg opsežnog asortimana proizvoda, te s preko 60 godina iskustva, pronaći ćemo odgovarajuće rješenje, čak i za individualne želje i zahtjeve.

Iz ponude izdvajamo

Rezervoari za gorivo

Tankvane

Sigurnosni ormari i sabirne stanice

Sustavi za navodnjavanje

Posude raznih namjena

Kutije za alat

Sigurno skladištenje i transport tekućina

CEMO je sinonim za kvalitetu i pouzdanost. Naša stručna ekipa posvećena je pružanju vrhunskih proizvoda i usluga te pružanju podrške našim partnerima i kupcima u postizanju njihovih ciljeva. Naša predanost ekološki osviještenim rješenjima odražava se kroz naš asortiman proizvoda. Bez obzira na to trebate li rješenje za transport, skladištenje ili sigurno rukovanje tekućina, uvijek se možete osloniti na CEMO kao pouzdanog partnera koji vam pruža stručnost, inovacije i rezultate koji nadmašuju očekivanja.

Made in Germany

Sustavi za navodnjavanje

Kontaktirajte naš tim

Miroslav Novačko

prodajni savjetnik