Infracrvene grijalice i grijaći paneli

Infracrvene grijalice imitiraju Sunce, najugodniji i najučinkovitiji izvor topline. Toplina se emitira samo kada zrake udare u površinu i tako se sobna temperatura može sniziti, a svi prisutni korisnici osjećaju ugodu.

BURDA

BURDA - izvorno infracrveno grijanje za savršenu temperaturu

Naša ponuda obuhvaća visokokvalitetne proizvode koji se fokusiraju na uštedi energije, te generiranju učinkovitog i ciljanog trenutnog grijanja. Rezultat toga je inovativno infracrveno grijanje s gotovo neograničenim načinom primjene koje je prilagođenim ljudima i okolišu.

Iz ponude izdvajamo

SMART serija

TERM2000 serija

RELAX GLASS serija

RELAX DARK serija

Burda paneli

Könighaus paneli

Infracrvene grijalice i grijaći paneli

Infracrvene grijalice i grijaći paneli predstavljaju visokokvalitetna rješenja za zagrijavanje otvorenih i poluotvorenih prostorija. Njihova upotreba omogućuje ugodnu toplinu i istovremeno doprinosi estetici prostora. Infracrvene grijalice dostupne su u različitim modelima i rasponu snaga, pružajući fleksibilnost prilikom odabira odgovarajuće jedinice za vaše specifične potrebe. Njihova tehnologija zračenja infracrvenog svjetla omogućuje brzo i ciljano zagrijavanje prostora, bez gubitka topline zbog konvekcije. To rezultira uštedom energije i većom učinkovitošću u usporedbi s tradicionalnim načinima grijanja. Grijaći paneli predstavljaju još jedan popularan izbor za zagrijavanje prostora. Oni su dostupni u različitim snagama i dimenzijama, što omogućuje prilagodbu panela vašem prostoru i potrebama. Ovi paneli ne samo da pružaju ugodnu toplinu, već su također estetski privlačni te mogu biti ugrađeni u zidove ili stropove, pridonoseći dekorativnom izgledu prostorije.

Spavajte u apsolutnom miru, probudite se u toplom domu

Dekorativno grijanje prostora

Kontaktirajte naš tim

Marin Kliček

prodajni savjetnik